Expositie van 3 januari 2021 t/m 21 januari 2021

Kersvers

Expositie van nieuwe leden

Tweemaal per jaar vindt een ballotage plaats, waarvoor professionele kunstenaars zich kunnen aanmelden. De nieuw aangenomen leden krijgen vervolgens de mogelijkheid om zich in een tentoonstelling aan het publiek te presenteren.

Tessa Maagdenberg:
Mijn favoriete ondergrond is behangpapier. Ik onderzoek hoe grote verfstreken gezet in inkt en acrylverf en de industrieel gemaakte patronen van
het behangpapier kunnen samensmelten tot authentieke composities met hier en daar een hint van het onderliggende patroon. De juxtapositie tussen de grote stoere streken en het kleinschalige industrieel gemaakte patroon en het zoeken naar een dialoog tussen deze twee is waar het om gaat.

Christiaan de Roo:
Ik ben autodidact. Mijn foto's ontstaan in de camera en worden niet nabewerkt op de computer, tenzij dit nadrukkelijk bij het beeld wordt vermeld.
De enige vorm van nabewerking bestaat uit contrast en/of kleur aanpassingen. Ondanks dat veel foto's een titel hebben, nodig ik de kijker graag uit een eigen verhaal te ontdekken bij mijn (overwegend) abstracte platen.

 

 

De opening van de tentoonstelling is op 3 januari 2021. Normaal valt dit samen met de Nieuwjaarsreceptie waarbij het nieuwe expositiejaar ingeluid wordt en nieuwe voornemens aangekondigd worden. I.v.m. COVID-19 zal dit op deze manier helaas niet doorgaan.