4 oktober 2018

Kom erbij Festival (6 okt.)

Arti-Shock opent deuren galerie en ateliers

Speciaal voor het Kom erbij Festival Rijswijk opent Stichting Arti-Shock op zat. 6 oktober de deuren van haar galerie én ateliers. 

Bezoekers aan de galerie worden met koffie, thee en koekjes ontvangen en krijgen informatie over Arti-Shock.
In de nabijgelegen Torenstraat bevinden zich drie ateliers van Arti-Shock, gebruikt door aangesloten kunstenaars. Op zaterdag is iedereen van harte welkom in het atelier van Ben Stolk (huisnr. 1-e) om zijn werk te bekijken. Tevens wordt informatie gegeven over de lessen in schilderen, tekenen en beeldhouwen die in de drie ateliers gegeven worden. Verder kan men tussen 12.30-13.30 uur en 14-15 uur een gratis proefles volgen in het schilderen met acrylverf of tekenen met verschillende materialen. Van tevoren aanmelden voor de proeflessen is niet nodig, op tijd komen wel!

Het Kom erbij Festival is een nieuw en inspirerend onderdeel tijdens de Nationale Week tegen Eenzaamheid. Het festival toont de meerwaarde van cultuurparticipatie voor de bestrijding van eenzaamheid via ontmoeting, verbeeldingskracht, inzet van talenten en het bieden van zingeving. Leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingen zijn onvermijdelijk. Ontmoetingen die kunnen bijdragen in het voorkomen of verminderen van eenzaamheid. Iedereen is welkom!

De organisatie is in handen van Trias Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk, en wordt mogelijk gemaakt door veel betrokken Rijswijkse instellingen en stichtingen, waaronder Arti-Shock. Het volledige programma is te zien op: komerbijfestivalrijswijk.wordpress.com.